Zinvol Wandelrondje

Loop op het Laarzenpad een Zinvol Wandelrondje (4,5 km)! Nee, geen bomen knuffelen en ook niks zweverigs hoor. Maar een bezinningswandeling met prikkelende vragen, afbeeldingen en quotes voor onderweg, die aansluiten bij het gebied waarin je loopt. Zoals de vraag: ‘Loop je het liefst tegen de wind in of met de wind mee?’  Om alleen over te mijmeren of met iemand anders over van gedachten te wisselen. Echt een fijne bezinningswandeling, dus ook zeker een gezellig en zinvol uitje voor stellen, collega's of vriendinnen! 

 

Praktische tips

Op het erf van het melkveebedrijf kan het boekje met de route en opdrachten worden afgehaald. De auto kan worden geparkeerd op het erf of in de rechter wegberm.

Het Laarzenpad is voor avontuurlijke wandelaars: het pad is niet verhard en soms moeilijk begaanbaar. Trek laarzen of stevige schoenen aan want het bos kan nat en modderig zijn. Het Laarzenpad is niet begaanbaar voor wielen, wel voor enthousiaste voeten.  Honden mogen mee mits aangelijnd. Het bos is opengesteld tot zonsondergang. Je loopt de route op eigen risico.