Lekkernij van de boerderij dichtbij

 

Méér mensen die pure en voedzame producten, rechtstreeks van de boerderij, consumeren. Dát is een van de redenen waarom wij bezoekers gastvrij ontvangen op ons boerenerf. Een 'lekkernij van de boerderij dichtbij' staat voor: vers, voedzaam, puur, lokaal genieten.  


Waar we zijn begonnen met een 'grote keukenkast' op de picknickplaats, kun je sinds het najaar van 2022 in het verkoophuisje voor de stal jaarrond meegenieten van de verse lekkernijen van de boerderij! Kom proeven!  


Bij Boeren Pitstop kun je zelf rauwe Mmmelk tappen uit de melktap! Verse onbewerkte melk van onze koeien. Vol en romig, zoals melk hoort te smaken en waar álle voedingsstoffen, enzymen en bacteriën nog in zitten. Wij informeren je graag wat het verschil is met verse melk uit de supermarkt. 

 

Of wat dacht je van de ambachtelijke zuivel van Hallo Koe? Familie van Asselt maakt van verse weidemelk Echte Boer'n kwark, yoghurt, karnemelk en nog veel meer! Een puur en eerlijk product waarvan wij heel blij zijn dat we die aan kunnen bieden.  


Ook is bij Boeren Pitstop het heerlijke boerenijs van De IJsbrouwers verkrijgbaar Deze collega-melkveehouders uit Biddinghuizen gebruikt hiervoor verse weidemelk en verse lokale ingrediënten zoals zoetsappige aardbeien en peren. Alles wordt op ambachtelijke wijze en met de hand (!) verwerkt. En dát proef je! Niet voor niets plannen gasten, die eenmaal het ijs geproefd hebben, hun fietsroute daarna steevast langs Boeren Pitstop. 

Ook het pure (!) fruitsap van Fruithal Smits en de voedzame honing-speltkoeken van lokale bakkerij De Toren zijn heerlijk voor onderweg! En is nog heeeeeel veel meer... !