Lekkernij van de boerderij dichtbij

 

Méér mensen die pure en voedzame producten, rechtstreeks van de boerderij, consumeren. Dát is een van de redenen waarom wij bezoekers gastvrij ontvangen op ons boerenerf. Een 'lekkernij van de boerderij dichtbij' staat voor: vers, voedzaam, puur, lokaal genieten.  

Bij Boeren Pitstop kunt u zelf verse Mmmelk tappen uit de melktap! Verse onbewerkte melk van onze koeien. Vol en romig, zoals melk hoort te smaken en waar álle voedingsstoffen, enzymen en bacteriën nog in zitten. Wij informeren u graag wat het verschil is met verse melk uit de supermarkt. 

 

Of wat dacht u van de ambachtelijke zuivel van Hallo Koe? Familie van Asselt maakt van verse weidemelk Echte Boer'n kwark, yoghurt, karnemelk en nog veel meer! Een puur en eerlijk product waarvan wij heel blij zijn dat we die u aan kunnen bieden.  


Ook is bij Boeren Pitstop het heerlijke boerenijs van De IJsbrouwers. verkrijgbaar Deze collega-melkveehouders uit Biddinghuizen gebruikt hierbij verse weidemelk en verse lokale ingrediënten zoals zoetsappige aardbeien en peren. Alles wordt op ambachtelijke wijze en met de hand (!) verwerkt. En dát proef je! Niet voor niets plannen gasten, die eenmaal het ijs geproefd hebben, hun fietsroute daarna steevast langs Boeren Pitstop. 

Ook het pure (!) fruitsap van Fruithal Smits en de honing-speltkoeken van lokale bakkerij De Toren zijn heerlijk voor onderweg! 

In een nieuw en groter verkoophuisje dat in de maak is, (het is bijna af!) kunnen we u vanaf dit najaar jaarrond laten meegenieten van de verse lekkernijen van de boerderij! Kom proeven!