Tulpenroute Flevoland

De autoroute door Zeewolde van Tulpenroute Flevoland loopt in 2022 niet langs Boeren Pitstop. Toch beleeft u vanaf Boeren Pitstop het buitengebied van Zeewolde ten voeten uit met een Rondje 'Rust, Rund en Ruimte'. Een voorjaarswandeling van 9km over de bodem van de voormalige Zuiderzee.  

Geniet van de ontluikende lente met al haar bloesempracht in het Horsterwold. Waai uit langs de boerenakkers terwijl u geniet van de typisch Flevolandse vergezichten en sta onderweg even stil bij hoe de vorige generatie boeren hier als polderpioniers startten op het kale vlakke land. Proef de smaak van Zeewolde met diverse streekproducten, rechtstreeks van de boerderij, voor onderweg en mee naar huis. 

 

Het boekje met de route en leuke weetjes, is voor 5 euro verkrijgbaar bij Boeren Pitstop (Erkemederpad 2) in Zeewolde.  Dit is het start- en eindpunt van de wandeling. Boeren Pitstop is een loeileuke picknickplaats op de boerderij waar u kunt koe(ke)loeren op het melkveebedrijf. Met verse melk, boerenijs en meer lekkers uit de streek. Er is parkeer- en toiletgelegenheid. Reserveren voor de wandeling is niet nodig. Meer info: www.boerenpitstop.nl. 

 

Verwacht: vanaf 16 april.