Date met de dames

Leer verse kruidenthee maken, maak samen een heerlijke bezinningswandeling en sluit af met een heerlijk boerenijsje. Welke theeleut nodig jij uit? Een gezellig moeder dochter uitje of vriendinnenuitje. Maar ook in je eentje een cadeautje! 


Een Date met de dames-arrangement is te reserveren vanaf medio mei t/m september en omvat: 

Koekeloeren bij de dames op stal: 

Jullie ontmoeten elkaar bij de ándere dames! Loop samen even rond en zie met eigen ogen hoe de koeien op melkveebedrijf Erk Dairy vertoeven en met veel toewijding worden verzorgd.   

Mini-workshop kruidenthee maken:

Plof lekker neer op het terras. Aan de hand van een beschrijving maak je zelf een smaakvolle tisane. Met de verse kruiden die je op de picknickplaats gaat oogsten. Lekker met een honing-speltkoek erbij. Gezellig samen leren, theeleuten en genieten. 

 

Zinvol wandelrondje:
Maak een heerlijke bezinningswandeling van 4,5km. Op het Laarzenpad dat loopt vanaf het boerenerf, langs de akkers en door het nabijgelegen bos. Met nuchtere vragen die aansluiten bij het gebied waarin je loopt, om samen (of in je eentje) over te mijmeren. Bijvoorbeeld de vraag: ‘loop je liever tegen de wind in of met de wind in de rug?’ 

Boerenijsje:

Met al die kilometers in de benen zijn jullie vast toe aan een heerlijk boerenijsje. Handgemaakt, van verse weidemelk en ambachtelijk bereid door de IJsbrouwers en dat proef je! Samen nog even lekker met de beentjes omhoog op het terras en op een warme dag natuurlijk met de voetjes in een emmer met ijskoud water.  


Duur: 

Starttijd en duur van het arrangement is naar eigen wens in te vullen. Je kunt naar eigen voorkeur reserveren in de ochtend, middag of avond. Houdt er ’s avonds rekening mee dat het bos niet betreden mag worden na zonsondergang. 

 

Meenemen: 

Laarzen of wandelschoenen, en zo nodig voor op het terras een vestje/ trui (afhankelijk van het weer). 
  

Kosten: 

Het arrangement kost 10 euro per persoon en kun je ter plekke afrekenen.  

 

Reserveren:

Een Date met de Dames reserveer je vooraf via onderstaand contactformulier. 
Het arrangement is het leukst om te doen met een kleine groep, eventueel kan in tweetallen worden gewerkt en gewandeld bij een grotere groep. 

Het arrangement omvat een buitenactiviteit. Bij een slechte weervoorspelling kan in overleg worden gewijzigd naar een andere datum. 

Heb je nog vragen of specifieke wensen? Bel de boerin: 06 123 656 18. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.